slimste mens

Derks won in 2013 de finale van het televisieprogramma De Slimste Mens. 1 day agoMuzikant Jan Rot die ongeneeslijk ziek is wilde dolgraag nóg een keer meedoen aan De Slimste Mens zo schreef hij in een column voor het ADDie wens ging in vervulling.


1 Het Allerbeste Uit De Slimste Mens Ter Wereld We Gaan Quizzen Quizzen Mensen Wereld

Derks was in 2013 genomineerd voor de Televizier Talent Award samen met Ferry Doedens en Kees Tol maar zag de prijs naar laatstgenoemde gaan.

. Vanavond is het de halve finale van De slimste mens ter wereld. In de eindstand van de reguliere speelweken van De slimste mens ter wereld staat Jean-Marc Mwema 32 op de zevende plaats met vier deelnames waarvan twee overwinningen. Goed voor een plaats in.

Aan zet zijn Geert Meyfroidt Arjen Lubach en Gloria Monserez. Ook werd hij in het eind van dat jaar tweede in de Nationale 2013 test van BNN. De zanger maakt aankomende donderdag opnieuw zijn opwachting in.


Compilatie Week 10 Het Beste Van De Jury De Slimste Mens Ter Wereld Wereld Hilarisch Mensen


In Opdracht Van Sky High Televisie Een Televisie Decor Geplaatst Voor De Opnamen Van Het Televisie Programma De Slimste Mens Wat In 20 Uitzendingen Dagelijks


De Slimste Mens Ter Wereld S10e21 Compilatie Youtube Mensen Youtube Film


Recensie De Slimste Mens Ter Wereld De Vertrouwde Kwaliteit Mensen Testbeeld Belgie

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel